Skip to main content

Licenser

pædagogiske redskaber

Få glæde af alle fordelene

Kompetencehjulet er Danmarks største digitale koncept udviklet til dagtilbudsområdet 0-6 år. Køb adgang til hele konceptet i dag og få glæde af alle fordelene – eller start med et enkelt modul og udvid efter behov.

Når I arbejder med hele Kompetencehjulet og redskabet til 'Selvevaluering af det pædagogiske grundlag', arbejder I systematisk med alle seks lærerplanstemaer og det pædagogiske grundlag – helt i tråd med Dagtilbudslovens krav om at arbejde datadrevet med 'Den styrkede pædagogiske læreplan'.

I har altid "friske data", der dokumenterer børnenes udbytte af institutionens pædagogiske læringsmiljø. Kompetencehjulet viser jeres observationer af, hvad børnene har lært – og hvad de er parate til at udvikle (børnenes nærmeste udviklingszone). Data, som kan I bruge til at planlægge den pædagogiske praksis og kvalificere læringsmiljøet.

Med ubegrænset adgang til Danmark største vidensportal om børns læring og udvikling, får I et komplet redskab og et fælles fundament til at styrke kvaliteten i jeres dagtilbud.

Moduler

Vælg efter behov
Kontakt

Sådan kommer du videre

Brug for en uforpligtende snak om, hvordan I kan kvalificere det pædagogiske arbejde i din institution? Giv os et kald på 96 35 28 07 eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Kontakt mig