Skip to main content

Licens

Redskaber til dagtilbud

Med LearnLabs redskaber er det let og ligetil at omsætte den styrkede læreplan til virkningsfuld pædagogisk praksis. Styrk børnenes læring og udvikling – I får alle relevante data til målrettede indsatser, opsporing, læreplan, tilsyn og kvalitetsudvikling.

 

Skole- og dagtilbudschef Per Hansen

"Kompetencehjulet sikrer børns læring og udvikling"

Tønder Kommune har siden 2011 brugt Kompetencehjulet til at vurdere børnenes læring og udvikling. Før valget faldt på Kompetencehjulet var forskellige metoder blevet afprøvet, men ingen af metoderne kunne opfylde behovet for systematik, og ønsket om også at kunne skabe overblik over børnenes udbytte og progression. Kommunen oplever redskabet leder til gode pædagogiske drøftelser og bidrager til et bedre læringsmiljø for børnene i de kommunale dagtilbud. 

Det siger brugerne

pædagogisk udviklingschef

Kompetencehjulet er mere værd end mange kurser!

pædagog

Noget af det bedste ved Kompetencehjulet er de data, jeg kan trække ud. De giver et hurtigt overblik – hvor skal der sættes yderligere ind og med hvad? Der ligger rigtig meget materiale på portalen, som vi kan gøre brug af – let tilgængeligt.

Specialpædagog

Som specialpædagog er Kompetencehjulet for mig et værktøj, der samler mine iagttagelser og min relation til barnet i et systematiseret, overskueligt diagram. Næsten som en slags supervision eller coaching, stiller det mig spørgsmål omkring barnets nærmeste udviklingszone, som jeg ikke selv var kommet i tanke om at reflektere over.

Et fantastisk værktøj til at se bagom og forstå barnets mestringer ud fra de udviklingszoner, det står i og den læring, de relationer og den kontekst, vi tilbyder barnet.

Pædagog

Det er blevet nemmere at modtage nye børn, når kollegers vurderinger af barnet følger med.

Kontakt

Vil du vide mere?

Kontakt LearnLab på tlf. 96352807 eller udfyld formularen, så kontakter vi dig. Eller book en gratis demo og se, hvordan I kan sikre børnenes læring og udvikling i din institution.