Skip to main content

ydelse

E-learning

Fleksibel læring

”Kom godt i gang” programmet er baseret på, at implementering af Kompetencehjulet sker i en fælles proces i institutionen, på baggrund af e-learning og vejledning fra LearnLab i form af korte videoer.

 

Løsninger der passer ind i jeres hverdag

Hos LearnLab har vi brugt lockdown perioden på at udvikle løsninger til, hvordan alle medarbejdere i en institution kan få den fælles viden og undervisning, der gør Kompetencehjulet til et nyt, fælles fagligt fundament – uden mange timers kurser, væk fra børn og kolleger, der må blive tilbage.

Vi passer på jeres tid og miljøet

Fælles læring for alle ansatte i en daginstitution er generelt en udfordring. Det er umuligt at trække al pædagogisk personale ud på én gang på en hverdag, korte aftenkurser er ikke optimale efter en lang, intensiv arbejdsdag og de pædagogiske weekender byder ofte på i tætpakkede programmer og undervisning.

I kender det sikkert godt – det er dejligt at komme på kursus, spændende at lære nyt, mødes på kryds og tværs og blive forkælet med lækker frokost, kagebord og fristende slikskåle.

Men når hverdagen igen melder sig kl. 06.30 – og der er en hel uge til at I skal omsætte den ny viden til praksis, er der pludselig meget at blive i tvivl om. Usikkerheden melder sig, og det bliver vanskeligt at finde tid, ro og motivation.

Det sker ikke med e-learning, der altid kun er "2 klik" væk.

Ubegrænset adgang for alle medarbejdere

LearnLabs ”Kom godt i gang” e-learning program omfatter samme viden, som vi underviser i på de fysiske kurser. Fordelen ved e-learning programmet er, at I kan se og gense undervisningen præcis, når I vil og lige så mange gange I ønsker. E-learning programmet er nemlig inkluderet i licensen og altid tilgængelig, når I er logget ind i Kompetencehjulet.

I planlægger selv, i det tempo der passer ind i jeres rutiner, hvornår én eller flere medarbejdere kan gå fra til e-learning (afsæt 2-3 timer), hvor de bliver parate til straks at bruge den nye viden i praksis blandt børnene. 

Kompetenceudvikling

Allerede efter få timers e-learning, begynder rejsen med at gøre den viden lige så selvfølgelig, som svaret på ”hvad er 2 + 2”. I vil opnå et fælles fagligt fundament, som en af jeres kollegaer beskrev således:

Jeg synes, jeg er blevet så god til at "se"

Ledelsen skal gå forrest

Det er en forudsætning, at institutionens faglige ledelse stiller sig i spidsen for processen og laver en plan for en god, realistisk implementering af Kompetencehjulet. Med hjælp fra en motiveret medarbejder (gerne én fra hver stue, en superbruger) gennemføres planen, og I opnår en fælles faglig referenceramme, hvor et nik og et puf bliver et fælles signal om, at vi har set og ved, hvad der er på færde.

I har allerede meget viden om børns udvikling inden for læreplanens temaer. Den viden og mere til, har LearnLab samlet og systematiseret i Kompetencehjulets Udviklingsbeskrivelse 0-6 år - Danmark største portal om børns udvikling og læring.

Ydelser

Vi tilbyder også