Skip to main content

case

Børnehaven Troldehøjen

Det siger lederen...

Om Kompetencehjulets data

Noget af det bedste ved Kompetencehjulet er de data, som jeg kan trække ud. De giver et hurtigt overblik - hvor skal der sættes yderligere ind – og med hvad. Der ligger rigtig meget materiale på siden (red. på Kompetencehjulets onlineportal), som vi kan gøre brug af – let tilgængeligt. Vi har især gjort brug af "40 ideer til bedre trivsel".

I skolerne har der altid været meget dokumentation og data, og der har været en mere synlig facitliste. Det vil jeg vove at påstå, at vi også har fået nu i form af Kompetencehjulet og med de udtræk, vi kan lave. Jeg synes, at vores faglighed højnes, og endelig kan vi også blive anerkendt for vores profession!

Det er vigtigt at bruge Kompetencehjulet kontinuerligt – det er ved at kigge på det enkelte barns progression, vi netop kan se, at vores indsatser gør en forskel – kan vi derimod ikke se udvikling i progressionen, så skal vi ha’ arbejdshandskerne på – og hjælp til dette findes i form af video- og tekstmateriale i Kompetencehjulet.

Til sidst vil jeg nævne stoltheden af at trække data ud, hvor jeg kan blive bekræftet i, at det går godt – at vi er på rette vej.

Joan Lisbeth Jakobsen
Børnehaveleder, Børnehaven Troldehøjen
Vesthimmerlands Kommune

Redskaber

Løsningen til Børnehaven Troldehøjen indeholder licens til følgende redskaber:

kontakt

Vil du vide mere

Brug for en snak om, hvordan I kan styrke læringsmiljøet og kvalificere arbejdet med læreplanerne i din institution? Giv os et kald på 96 35 28 07 eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.