Skip to main content

case

Pedersborg Børnehus

Det siger lederen...

Vi skal have fokus på børneinitierede lege

Pedersborg Børnehus har eksisteret i 45 år, og i 2015 overgik institutionen til privatinstitution. Børnehuset har 20 børn i vuggestuen og op til 60 børn i børnehaven. Siden januar 2020 har institutionen brugt Kompetencehjulet og LearnLabs redskab til Selvevaluering til at understøtte arbejdet med 'Den styrkede pædagogiske læreplan'. Her fortæller lederen om deres erfaringer med redskaberne.

Vi har lige afsluttet dokumentationen af vores arbejde med det pædagogiske grundlag. Alle medarbejdere har vurderet, hvordan de oplever, at det pædagogiske grundlag lever hos os – vi har brugt Learnlabs redskab til selvevaluering og vurderet os selv ud fra eksemplerne fra hverdagen med børnene, der er i spørgsmålsguiden.

Graferne synliggør på en super god måde, hvor vi ligger godt, og hvor vi skal have fokus. For eksempel viser vores vurdering, at vi skal have fokus på værdien: ”Børneinitierede lege” - dvs. at vi deltager aktivt i lege, der startes op af barnet/børnene, så alle får en positiv rolle.

Tidligere har det været svært at ramme effekten af vores pædagogiske grundlag ind med SMTTE-modeller og narrativer.

Daginstitutionsleder
Pedersborg Børnehus, Sorø kommune
www.pedersborgbornehus.dk

Redskaber

Løsningen til Pedersborg Børnehus indeholder licens til følgende redskaber:

kontakt

Vil du vide mere

Brug for en snak om, hvordan I kan styrke læringsmiljøet og kvalificere arbejdet med læreplanerne i din institution. Gis os et kald på 96 35 28 07 eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.